Asiantuntija intohimosta ja vakaumuksesta

Vuonna 2002 innokas talviurheilija Frank Zipp päätti toteuttaa pitkään vaalitun idean: valmistaa nopeaa, kestävää, helppokäyttöistä nestevahaa. Hänellä oli asiantuntemusta kemian opintojensa ansiosta. Hän oli jo osoittanut halua menestyä kilpaurheilijana ja keskimatkan juoksijana. Hän otti haasteen erikoistua uudelle alalle.

Tuloksena oli yrityksen perustaminen: ZIPPS Ski Waxes. Perheyritys sijaitsee Hessenin Westerwaldin alueella. Vuonna 2005 yhtiö muutettiin osakeyhtiöksi. Toimitusjohtajat ovat yrityksen perustaja Frank Zipp ja hänen vaimonsa Ruth. Ja ensimmäiset suuret onnistumiset ilmenivät varhain.

ZIPPS:n ihmiset

ZIPPS-tiimiä johtaa Frank Zipp, joka vastaa tuotteiden tuotannosta ja jatkokehityksestä. Häntä avustaa teknisellä alalla tohtori Jürgen Herber, tutkinnon suorittanut kemisti, jolla on monen vuoden kokemus fluorikemiasta ja pintapinnoitteista ja joka vastaa ZIPPS:n ennakkokehityksestä, sekä Dipl.Ing. Chemie-Technik Wolfgang Storbeck, joka on keramiikan ja sideaineiden asiantuntija.

Tutkimus ja kehitys

Yli kymmenen vuoden kokemus liukuvahojen valmistuksesta leimaa työtämme. Mutta kokemus ei riitä meille. Laajennamme jatkuvasti osaamistamme tutkimusprojekteilla ja yhteistyöllä yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Näin olemme saaneet arvokasta tietoa
* lumen koostumuksesta
* suksien pohjan topografiasta ja niiden reaktiosta suksivoiteisiin
* eri käsittelymenetelmien vaikutuksesta vahakalvoon
* vahojen optimaalisesta paksuudesta ja niiden jakautumisesta pinta
* suksivahan hankauskäyttäytyminen lumessa edistämällä tribometrin kehittymistä.

Työskentelemme jo jatkotutkimusprojekteissa yhteistyössä tunnettujen laitosten kanssa.

Tuotanto

ZIPPS-vahat valmistetaan ja täytetään korkealaatuisista raaka-aineista omissa laboratorioissamme parhaalla mahdollisella huolella. Laboratorion sekä varasto- ja tuotantotilojen merkittävä laajennus runsaat kolme vuotta sitten otti huomioon ZIPPS-vahojen lisääntyneen kysynnän ja pystyy selviytymään myös tulevaisuuden kehityksestä ja haasteista.

Koko prosessi kehityksestä tuotantoon ja täytöstä etiketöintiin ja lähetykseen on meidän käsissämme. Näin voimme hallita jokaista vaihetta ja taata tasaisen laadun.
Patenttisuoja ZIPPS-tuotteille

ZIPPS on saanut kaksi patenttia, jotka todistavat yrityksen innovatiivisuuden ja korkean tieteellisen standardin. Toinen patenttiselitys on tällä hetkellä vielä tutkintaprosessissa ja se on jo julkistettu.
Jakelu ja tuoteneuvonta

Voit ostaa tuotteitamme valikoiduista urheilukaupan liikkeistä sekä omasta ZIPPS-verkkokaupastamme. Tarkistamme mielellämme, missä ZIPPS-kumppanimyymälä sijaitsee lähelläsi. Haluatpa miten tahansa, pidämme erittäin tärkeänä asiantuntevaa neuvontaa ja suosittelemme sopivia kumppaneita erikoisalalla.
Tietysti myös ZIPPS-verkkokauppamme asiakkaana ei tarvitse olla ilman neuvoja: Lähetä meille sähköpostia - soitamme sinulle mielellämme takaisin lyhyellä varoitusajalla.
ZIPPS International

Itävallassa, Liechtensteinissa, Sloveniassa ja Sveitsissä sekä Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Liettuassa ja Virossa maahantuojamme toimivat ZIPPS:n kanssa ja kehittävät paikallisia markkinoita.

Näytetään tuotteet 1-6 / 6